I de følgende opslag, vil vi kort præsentere jer for Julegavepakkerne fra Medex.
For overskuelighedens skyld, har vi valgt at opdele produkterne i følgende kategorier:

  • Josephine van Steinborg – Caviar Serien
  • Repair Therapy – Den Blå Serie
  • Kropsplejeprodukter
  • Ansigtsplejeprodukter 

Josephine van Steinborg Caviar Serien er en eksklusiv serie beriget med caviar ekstrakt og hyaluron. Serien henvender sig til den kvalitetsbevidste kvinde, som vil arbejde aktivt anti-age.
Denne jul har vi følgende produkter fra Caviar-serien på tilbud:

Lait de Caviar & Caviar Balancing Lotion 120 ml.

En blid og effektiv rensemælk samt skintonic, som begge er beriget med Caviar ekstrakt, aminosyrer, unikke oligo-peptider samt proteiner. Caviar Balancing Lotion stimulere blodcirkulationen og giver huden et dejligt frisk udseende og glød, samtidig med at den virker poresammentrækkende og stabiliserer hudens pH-værdi.

Julegavepris 530,- Spar 160 ,-

Hyaluron ampul box 9×5 ml 

Hyaluronampullerne er kendt og elsket af mange. Hyaluron er en et naturligt sukkerstof, som findes i huden, som kan bære 1000 x sin egen vægt.
Dvs. at der her er tale om en rigtig FUGTBINDER, som booster, udglatter fine linjer, og tilfører huden fugt.
Der anvendes få dråber morgen og aften, som arbejdes ind i huden efter huden er blevet renset, men inden der påføres creme.

Julegavepris 1015,- Spar 185,- 

Gelée d’Or inkl. 2×5 ml Hyaluronampul

En aktiv anti-age geleserum, beriget med Caviar ekstrakt og forksønnet med 23 kt. ægte guldblade. Guldet fordeler sig smukt på huden, og giver en usædvanlig frisk og strålende teint.
Geleen indeholder derudover også Fagus Dylvatica ekstrakt, udvundet af unge bøgeknoppe. Den kraftfulde blanding af flavonoider, plantehormoner og peptider stimulerer cellestofskiftet. Gelée d’Or sørger for en mærkbar og synlig forbedring af huden struktur og overflade samt en markant forbedret fugtbalance.

Julegavepris 1130,- Spar 305,-

Créme de Caviar inkl. 2×5 ml Tinticosynampul

Creme de Caviar er en luksuriøs dag- og natcreme som effektiv booster og giver næring til den tørre og modne hud. Cremen er udviklet på baggrund af ægte stør-caviar, som indeholder bl.a. essentielle aminosyrer, fedtsyrer, oligo-peptider, proteiner og sporstoffer.

Julegavepris 1050,- Spar 265,-

1 stk. Masque Caviar Liquid & 15 ml Ampoule de Caviar Supérieur

En lækker luksustreat med ægte caviar! Masque Caviar Liquid er en enestående maske beriget med caviar og andre vitaliserende og næringsgivende ingredienser. Under masken påføres få dråber af den celleregenerende caviarampul med beskyttende aminosyrer. En lækker og luksuriø hjemmebehandling til en moden, tør eller stresset hud.

Julegavepris 450,- 

Følg med i den næste indlæg hvor vi vil præsentere de andre produkter i vores Julegavesortiment.

De bedste julehilsner

La Femme Teamet