I 1991 etablerede Helle Bach La Femme i Støvring med behandling i Medex hud- og kropsplejeprodukter samt salg af produkterne. Siden blev La Femme udvidet med fysiurgisk massage, frisørafdeling og negleteknik.

Hos La Femme er du altid i smagfulde, designindrettede omgivelser og i 2008 blev en ny, omfattende kropsafdeling etableret med eksklusiv ”Hollywood’ spa/ wellness”, hvor der bydes på et stort spa & wellness program under illumineret stjernehimmel. Spa-rummet er etableret som vådrum med smukke, sorte italienske fliser, massagerum, spa- og aromakar med lysterapi, store, fossende ’regnvandsbrusere’.

Hos La Femme befinder du dig i trygge og gode hænder hos vores professionelle og specialuddannede behandlere. Vi giver dig en altid grundig vejledning i hjemmeplejeprodukter, og dine behandlinger bliver tilpasset de individuelle og aktuelle behov samt ført ajour i din personlige behandlingsplan.

Et andet af vores specialer er ’brudepakken’, som er et samarbejde mellem hudterapeut, makeup-artist, samt evt. frisør og negletekniker for en komplet brudestyling.

Endvidere tager vi ud og holder foredrag og undervisning hos forskellige organisationer, firmaer, kommu- ner og personaleforeninger, ligesom vi løbende har externe opgaver inden for makeup, styling, foto-optagelser, reklamefilm, tv m.m.

Brug os, få mulighed for at glemme hverdagens stress og jag og slap af i professionelle hænder. Kort sagt: Der er alt fra top til tå inden for behandling og velvære til netop din person. LA FEMME – ET STYKKE AF HIMMELEN PÅ JORDEN!

La Femme Team glæder sig til at se dig!

HELLE BACH

chefterapeut & stylist