Vi håber at i alle har haft en dejlig lang påskeferie. Her i klinikken har vi travlt, da vores skønne kunder i forvejen har vist stor interesse for vores månedens behandling, nemlig den fantastiske Masque Lumiére.

Det er en ganske ny og avanceret form for hudforbedringssystem, som  arbejder innovativt med lysterapi. Med sine tre forskellige frekvenser, arbejdes der målrettet på både anti-age, arvæv, hyperpigmentering, acne og acnear.

Effekten ved Masque Lumiére er baseret på forskellige lysfrekvenser i farverne rød, blå og grøn. Lysbølgerne interagerer med det biologiske system i huden, og lyset vil arbejde videre i huden længe efter at masken er taget af. Lyset er hverken skadeligt for hud eller øjne.

Det grønne lys anvendes til behandling af arvæv og hyperpigmentering. De grønne lysfrekvenser absorberes af hudens pigmentceller, melanocytterne. Det er en overproduktion af melanocytter som forårsager pigmentering. Lyset arbejder i de dybere hudlag, for at stabilisere melaninproduktionen.

Det blå lys anvendes til behandling af acne, da det virker antibakterielt. Det blå lys interagerer med Propionibacterium Acnes bakteriens essentielle molekyler, som er den der skyldes acne, og fanger disse molekyler således at bakterien dør. Resultatet ses tydeligt – den aktive og betændte acne falder til ro.

Det røde lys anvendes til anti-age behandling. Det røde lys trænger dybt ned i huden og reducere nedbrydningen af elastin, som er denne der giver huden spændstighed. Lyset stimulerer collagendannelsen og regenererer og revitaliserer huden.

I april og marts måned har vi tilbud på Masque Lumiére behandlingen til 525 ,-

Ring ind til os eller book tid online til at prøve behandlingen.

// La Femme