I marts måned har vi hos La Femme tilbud på kurbehandling med AHA frugtsyre.

Det er et behandlingsforløb som er ideelt til acnehud, anti-age behandling, en hud med pigmentforandringer og til en hud med en ujævn hudstruktur og forstørrede porer.

AHA frugtsyren fra Medex er en kombination af organsike syrer baseret på L-Lactic (frugt og mælkesyre), Citric Acid (citrus og plantesyre) og Tartaric Acid (druesyre).

Behandlingen bliver skræddersyet efter hudens tilstand og behov, med specialmaske, serum, ampul og cremepleje.

Behandlinger gør den modne hud glattere og mere jævn at se på, reducerer synligheden af pigmentpletter, solskjolder og leverpletter. Den udglatter overfladiske rynker og reducerer dybere rynker betragteligt.
Behandlingen tilfører huden en masse fugt, så fugtbalancen bliver optimeret og stabiliseret. Til acnehuden vil AHA frugtsyren bringe huden i balance og normalisere tilstanden i huden.

For at få det bedste resultat anbefaler vi at frugtsyre behandlingerne køres som et kur-forløb. Det vil sige at man får lavet 4 behandlinger med relativt kort mellemrum, for at få den bedste effekt af frugtsyren.
Hvor langt interval der skal være imellem behandlingerne, vurderer vi fra person til person.

I marts måned, har vi tilbud på kur-forløbene, så du får 4 behandlinger, men kun betaler for 3. Førprisen er 2200,- men sælges nu til 1650,-.
Tilbuddet gælder t.o.m. 31 marts 2017.

Kig forbi klinkikken hvis du vil høre mere om behandlingforløbet, eller ring til os og bestil tid til forskønnelse af din hud.

Før behandling

Efter behandling

// La Femme