Efter en årstid med kulde og frost, oplever mange af vores kunder i klinikken, at deres hud føles tør, ru og sart. Mange blusser op henover kinderne, og føler at deres hud strammer.

Det er der heldigvis råd for!

Det handler om at få tilført huden ekstra næring og beskyttelse.
Start med at få renset og peelet din hud. Det er enormt vigtigt for at give huden de bedste betingelser for at tage imod de efterfølgende produkter.

Hos La Femme sværger vi til “den blå serie” fra Medex, når det kommer til at genoprette en hud som er medtaget efter vinterperioden.

Den blå serie består blandt andet af de mest fantastiske og aktive serums.

De er ikke så store, med til gengæld er de super effektive. De inderholder den reneste form af det aktive virkestof. Fordi udvalget er så stort, betyder det at man kan skræddersy brugen af disse, så de passer netop til dig.

I denne omgang vil vi fokusere på Nano Emulsion – Vit C/E & Q10.
De højkoncentrerede og naturlige vitaminer i denne serum trænger dybt ned i huden og stimulerer blodcirkulationen, hvorved cellefornyelsen øges. Efter blot få dage vil huden føles blød og glat, og huden vil få en flot glød og en jævn hudstruktur. Denne serum er specielt udviklet til en tør og skadet/stresset hud. Den bruges også i behandlingen af karsprængninger, rosacea og hyperpigmentering.

C vitamin er nødvendig for dannelsen af collagen, som holder huden ung og elastisk. C-vitamin har en lysende effekt på hyperpigmenteringer, og styrker kapillærerne, hvorved de forebygger karsprængninger i ansigtet. Det er især vekslen mellem varme og kulde, som der opleves ofte i vinterperioden, som er ansvarlig for karsprægninger.

Har man først været så uheldig at få karsprængninger i ansigtet, er det vigtigt at sørge for at begrænse skaderne, da de har tendens til at løbe, ligesom man ser det ved et stenslag i en forrude.

Det er blandt andet her E-vitaminen kommer ind. E-vitamin er et antioxidant som beskytter cellevæggen. Det virker sammentrækkende på blodkar, og er særlig vigtig for helingsprocessen. Udover at virke helende og regenererende, virker E-vitamin også fugtgivende og styrker blodcirkulationen.

I korte træk vil denne serum virke dulmende og beroligende på en hud som er påvirket af vind, vejr og årstid. Den tilfører fugt og næring, og de aktive vitaminer virker ikke blot anti-age, men også forebyggende samt helende på karsprængninger.

Serum anvendes efter rens, under din dag og natcreme. Få dråber er nok til hele ansigtet. Dråberne dryppes direkte på huden, hvorefter du fordeler og masserer blidt ind.

Kom ind forbi klinikken, så finder vi sammen den serum som passer allerbedst til dig 🙂
Og følg med her på bloggen, hvor vi senere vil forklare om de andre fantastiske produkter fra Medex.

// La Femme