I april og maj har vi selvfølgelig også nogle lækre produkter på tilbud til alle vores skønne kunder.

Denne gang vil vi fortælle jer om den fantastiske Cellular Sensible Day Fluid SPF 15.

Den er den skønneste dagcreme, fra vores innovative blå serie, som er velegnet til den følsomme, eksemagtige hud. Den kan også anvendes af personer med rosacea, samt til en tør og rødlig/let opblussende hud.

Cremen har en svag grøn farve, som umiddelbart synsmæssigt dulmer rødme, da grøn er komplimentærfarve til rød. Derudover arbejder cremen selvfølgelig på at berolige den stressede hud, så rødmen fortager sig.
Den er rig på C-Vitamin, som vi tidligere har nævnt, da C-Vit er et utroligt vigtigt ingrediens. C vitamin er nødvendig for dannelsen af collagen, som holder huden ung og elastisk. C-vitamin har en lysende effekt på hyperpigmenteringer, og styrker kapillærerne, hvorved det forebygger karsprængninger i ansigtet, som er dem der giver rødmen.

TIP!
For at få dulmet rødmen og eventuelt rosacea, anbefaler vi at der anvendes Nano Emulsion serum under din dagcreme – læs mere om den her.

Cellular Sensible Day Fluid har desuden SPF 15, så den holder huden godt beskyttet mod solens stråler, som forhåbentlig snart begynder at trænge igennem skyerne.

I hele april og maj kører vi 15% på både denne dagcreme, samt de andre cremer i Cellular-serien.

God weekend til jer allesammen.

// La Femme